VISIO - Paremman duunin puolesta

VISIO Henkilöstöratkaisut

 

VISIO on vuonna 2020 perustettu kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys palvelemaan sekä yrityksiä että työntekijöitä.

Vaikka VISIO on nuori yritys, niin perustajilta löytyy useiden vuosien kokemus henkilöstöpalvelualalta. VISIOn perustajat ovat tehneet alalla operatiivista työtä asiakkaiden sekä työntekijöiden kanssa ja heillä on myös kokemusta johtoryhmätyöstä.

Perustajilla on myös arvokasta kokemusta ns. pöydän toiselta puolelta, näin ollen osaamme myös ajatella asioita asiakkaidemme näkökulmasta.

Laaja-alainen kokemuksemme eri tehtävistä sekä henkilöstöpalvelualalla että tilaajana on meidän valttikortti. Sen vuoksi voimmekin sanoa, että tunnemme alan haasteet sekä parhaat puolet.

 

VISIOlla keskitymme oleelliseen!

VISIOlla keskitytään oikeisiin asioihin eli asiakkaiden sekä työntekijöiden hyvinvointiin. Oikealla tekemisellä erotumme kilpailijoista sekä kehitämme henkilöstöpalvelualaa parempaan suuntaan.

 

Yksilölliset palvelut asiakkaan ongelmanratkaisuun

Hyvän asiakaspalvelun takaamiseksi aloitamme prosessimme asiakkaan antamista lähtökohdista. Jokainen asiakas on meillä erilainen ja joustavat sekä yksilölliset palvelumme ovat helposti muokattavissa asiakkaan näköiseksi. Palvelumme ovat rekrytointiprosessin järjestäminen asiakkaalle, henkilöstövuokraus sekä muut asiakkaan haluamat ratkaisut henkilökuntaan liittyen.

Rekrytointiprosessin järjestäminen
Meidän kautta asiakkaallamme on mahdollisuus jättää rekrytointivastuu kokonaan meidän hoidettavaksi. Käymme asiakkaan kanssa yhdessä läpi mitä tarvitaan, mihin tarvitaan, minkälainen henkilö halutaan töihin ja millä aikavälillä rekrytointiprosessi on suoritettu läpi.

Taustaselvityksen jälkeen aloitamme rekrytointiprosessimme, johon sisältyy mm. yksilölliset työpaikkailmoitukset asiakkaan haluamalla tavalla, omien verkostojemme hyödyntäminen sekä työhaastatteluiden järjestäminen. Jokainen prosessi on erikseen räätälöitäväksi ja yhtä tiettyä mallia meillä ei ole käytössä.
Asiakkaan tehtäväksi meidän palveluita käyttäessä jää lopullisen palkattavan henkilön valinta. Koko rekrytointiprosessin aikana asiakas täysin tietoinen siitä, mitä me teemme ja millaisia keinoja käytämme oikean henkilön löytämiseen. Rerkytointiprosessimme on 100 % läpinäkyvä asiakkaallemme ja meillä asiakkaamme eivät maksa turhasta.

Rekrytointiprosessiamme käyttäessä asiakas maksaa vain ja ainoastaan onnistuneen rekrytoinnin jälkeen erikseen hinnoitellun korvauksen. Rekrytointiprosessimme hinnoittelu on myös räätälöitävissä asiakkaan tahdon mukaiseksi. Asiakas voi valita, että haluaako maksaa yhdellä kertaa onnistuneen rekrytoinnin jälkeen vai haluaako maksaa kuukausittain erikseen sovitun aikataulun mukaisesti.

Henkilöstövuokraus
Kuten kaikki muut alan toimijat me tarjoamme myös parhaat mahdolliset tekijät asiakkaan käytettäväksi. Siinä missä osalla kilpailijoista tämä jää vain sanahelinäksi, niin me olemme asian kanssa tosissamme. Meidän tehtävä ei ole täyttää asiakkaan työtehtävää vain nopean kaupan toivossa, vaan haluamme onnistua kerralla ja tarjota asiakkaallemme onnistuneen asiakaspalvelukokonaisuuden.

Henkilöstövuokrauspalvelumme alkaa kuten rekrytointiprosessi eli keskitymme kuuntelemaan, mitä asiakkaamme haluaa. Kuuntelemalla ja ymmärtämällä asiakkastamme pystymme reagoimaan nopeammin sekä tehokkaammin juuri asiakkaan haluamalla tavalla.
Välillä me emme pysty tarjoamaan oikeaa tekijää asiakkaan tarvitsemaan tehtävään ja me tiedostamme tämän. Meillä asiakas voi luottaa siihen, että meidän kautta ei työllisty työtehtävään soveltumaton työntekijä.

Me uskallamme ja pystymme nostamaan käden pystyyn siinä vaiheessa, kun ei oikeaa työntekijää löydy. Se ei tarkoita luovuttamista, vaan se on osa bisnestä. Me emme lupaa kuuta taivaalta, eikä asiakkaiden käytössä ole äppiä tai muita vippaskonsteja, vaan ainut mitä voimme tarjota on arvojemme mukaista aitoa asiakaspalvelua.

Hyvin VISIOITU on puoliksi tehty
Jokainen palvelukokonaisuutemme suunnitellaan, tai kuten meillä päin sanotaan VISIOidaan huolellisesti ennen kuin ryhdymme hommiin. Olemme vuosien kokemuksen perusteella tulleet siihen tulokseen, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty!

VOIMMEKO OLLA AVUKSI YRITYKSENNE VISION TOTEUTTAMISESSA.
JÄTÄ YHTEYSTIEDOT, NIIN OLEMME YHTEYDESSÄ!

* pakollinen kenttä