Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 21.10.2024
Haku päättyy: 10.11.2024
Työsuhde: Vakituinen
Paikkoja auki: 1

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

Myyjä henkilöstöpalvelualalle Lappeenrantaan!

Hei juuri sinä, joka päätit lukea tämän ilmoituksen otsikkoa pidemmälle! Olisiko nyt oikea hetki VISIOida uusi suunta työurallesi?

VISIO on vuonna 2020 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Reilussa neljässä vuodessa olemme ponnistaneet pienestä yrityksestä keskisuureksi usealla paikkakunnalla toimivaksi varteen otettavaksi peluriksi henkilöstöpalvelualalla.

Palvelemme asiakkaita useilla eri toimialoilla. Suurimmat toimialamme VISIOlla ovat tällä hetkellä rakentaminen, kiinteistöpalvelu, kuljetus sekä teollisuus. Tarkoituksenamme ei ole jäädä toimimaan pelkästään näillä sektoreilla vaan haemme koko ajan aktiivisesti uusia toimialueita, joilla toimia.

Nyt etsimme VISIOn Lappeenrannan tiimiin Myyjää isolla ämmällä. Taustalla ei ole väliä, eli voit olla meidän alaltamme kokemusta omaava tai sitten kokonaan toiselta myyntialalta ponnistava. Meille tärkeintä valittavan henkilön kohdalla on se, että

  • nauttii onnistumista ja haluaa hakea jatkuvasti uusia onnistumisia
  • tekee työnsä tuloshakuisesti ja ajattelee, että budjetti on tarkoitettu ylitettäväksi
  • sopii ihmisenä tiiviiseen tiimimme ja on työkaverina luotettava
  • takataskusta löytyy muutama huono vitsi, jolla saa porukan nauramaan
  • sekä ottaa työnsä tosissaan, mutta aina pitää pienen pilkkeen silmäkulmassa

Meillä myyjän tehtävä on yksinkertaisuudessaan myydä ja myydä vielä vähän enemmän! Eli myyjä vastaa meillä uusasiakashankinnasta sekä oman asiakassalkkunsa ylläpitämisestä. Toimistolla päivät kuluvat potentiaalisia asiakkaita kontaktoiden, tapaamisia sopien sekä tilauksia vastaanottaen. Hyvä myyjä tosin ei kovin montaa tuntia päivässä toimistolla vietä, vaan myyjän paikka on kentällä asiakkaiden luona. Työn luonteen vuoksi ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat elinehto.

Myynnin sekä henkilöstöhallinnan tukena meillä on LikeIT:n meidän alallemme räätälöity järjestelmä. Saman järjestelmän kautta haemme uudet työntekijät, ylläpidämme CRM:ää, laskutamme sekä maksamme palkat. Jokaisen Visiolaisen tulee olla sen verran velho tietokoneen kanssa, että oppii käyttämään meidän järjestelmäämme.

Myyjän palkka meillä rakentuu kuukausipalkasta sekä oman myynnin provisiosta. Liitä hakemukseesi oma näkemyksesi kuukausipalkastasi.

Mikäli koet olevasti etsimämme henkilö, niin nyt näppäimistö sauhuamaan ja hakemusta jättämään. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.