VISIO - Parempi Suomi yksi onnistunut rekrytointi kerrallaan!

Visioimme työntekijöille parempaa tulevaisuutta!

 

Kaipaatko uusia haasteita työurallesi vai tuntuuko ettei mikään hakemasi osu kohdalle?

Mikäli vastasit kyllä molempiin kysymyksiin, niin ole yhteydessä ja mietitään yhdessä, mikä voisi olla sinun seuraava askel työuralla.

Meidän tehtävä on löytää oikeat työtehtävät oikeille henkilöille. Sen vuoksi me käsittelemme jokaisen meille tulleen hakemuksen tarkkaan ja luottamuksella. Vaikka meillä ei olisi juuri kyseisellä hetkellä tarjota sinulle sopivaa työtä, niin takaamme sen, että teemme kaikkemme löytääksesi sinulle sopivan työtehtävän. Tämä on meidän lupaus sinulle. Sinun tarvitsee vain antaa meille mahdollisuus näyttää mihin me pystymme.

Ensisijaisesti pyrimme järjestämään työntekijöillemme mahdollisimman pitkiä työsuhteita. Pitkä työsuhde tarkoittaa meillä kahta asiaa. Joko työllistyt samaan asiakasyritykseen pitkäksi ajaksi tai asiakasyritys vaihtuu työsuhteen aikana, mutta työsuhde jatkuu kanssamme. Kolmas vaihtoehto meidän kautta työllistymisessä on suoraan rekrytointi asiakasyrityksen työntekijäksi.

Vaihtoehtoja sinun työllistymiselle on monia. Jokaisessa rekrytoinnissa kuuntelemme työntekijän sekä asiakasyrityksemme toivetta ja pyrimme rakentamaan kaikkia osapuolia tyydyttävän ratkaisun.

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

Katso avoimet paikat täältä!

Mikäli olet:

Vilpitön
Innokas
Sitoutunut
Inhimillinen
Ongelmanratkaisukykyinen,

niin allekirjoitat meidän arvot ja olet askeleen lähempänä työllistymiseen meidän kautta!

Mikäli avoimissa työpaikoissamme ei ole sinulle sopivaa paikkaa, niin soita

Samille (Kaakkois-Suomi) 040 821 8840 TAI

Ilmarille (Etelä-Suomi) 044 313 2089

ja visioidaan yhdessä sinulle seuraava askel työuralle!

Työvaatteet

Hyvät työvaatteet ovat meille tärkeä asia, koska ne ovat työntekijöidemme päällä kolmasosan päivästä. Sen vuoksi olemme käyttäneet aikaa sekä ajatusta oikeiden työvaatteiden löytämiseksi. Työvaatteemme täyttävät vaadittavat turvaluokitukset ja ovat mukavat käyttää. Tarjoamme työntekijöillemme käyttöön ainoastaan hyväksi havaitut työvaatteet.

 

KERRO MEILLE VISIOSI

* pakollinen kenttä