Työpaikan perustiedot:

Haku alkaa: 18.10.2024
Haku päättyy: 07.11.2024
Työsuhde: Määräaikainen
Paikkoja auki: 10

VISIO - Paremman duunin puolesta!

Tarjoamme työntekijöillemme rehellistä ja aitoa palvelua. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

Vision työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä onko palkka oikein ja ajallaan maksettu tai että työvaatteet eivät olisi viimeisen päälle. Kuuntelemme sinun toiveitasi, koska haluamme pitää sinusta huolen. Näin pystyt keskittymään olennaiseen eli tekemään työsi hyvin.

LÄHIHOITAJA – joulusijaisuus kotihoidossa!

Toimintamme kasvaessa laajennamme toimintaamme myös Keski-Suomen alueelle.

Etsimme joulunajaksi 23.12.2024- 12.1.2025 työkavereita lähihoitajillemme. Olisitko sinä yksi heistä?

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme ja sinua kiinnostaa työskennellä mukavassa porukassa, arvostat joustavuutta töiden sopimisessa, hyvää korvausta tehdystä työstä ja omaa yhteyshenkilöä, joka pitää sinun asioistasi huolta.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on liikkuvaa, monipuolista tiimityötä ja mahdollistaa oman osaamisen laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. 

Osa-alueiden palveluyksiköt sijaitsevat Jyväskylän, Jämsän, Joutsa, Luhangan, Laukaan, Konneveden, Saarijärven, Karstulan, Kannonkosken, Kivijärven ja Kyyjärven kunnan alueilla.

Sinulla tulisi olla:

  • lähihoitajan tutkinto
  • voimassa olevat lääkeluvat ja kotihoidon lääkehoitolupa
  • tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja
  • sote-ammattikortti
  • hyvä suomen kielen taito
  • B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön

Kohteesta riippuen palkkauksemme on 18,50-21,50€/h + lomakorvaus + TES mukaiset vuorolisät

Palkan lisäksi, joulupukki on varannut pienen paketin sinulle.

Lisätietoja antaa:

Merli – puh 050 3523955, merli.tennisson(at)visiohealth.fi

www.visiohealth.fi 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

Visio Health on täysin kotimainen henkilöstövuokrausyritys. Olemme erikoistuneet lääkäreiden sekä hoitajien vuokraamiseen. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen ja palvelemme niin kunta- kuin yksityisen sektorin asiakkaita. Visio Health on osa VISIO Henkilöstöratkaisut konsernia.

Hoitajamme sekä lääkärimme työskentelevät julkisella ja yksityisellä sektorilla monissa eri työtehtävissä: hoivakodeissa, kotihoidossa, vuodeosastoilla, terveyskeskuksissa, yksityisillä lääkäriasemilla ja jopa päiväkodeissa. 

Hyvin VISIOitu on puoliksi tehty

Jokainen suunnittelemamme palvelukokonaisuus on henkilökohtainen ja mahdollisimman pitkälle mietitty. Ennen kuin käärimme hihat, perehdymme toimeksiantoon huolella. Vuosien kokemuksen perusteella voimme sanoa, että hyvin VISIOitu on puoliksi tehty.